Dirty Pictures

Getiteld “Dirty Pictures” ontstaat een serie zwart-wit foto’s met een bepaald karakter. Ze worden gedomineerd door een sexy touch en een visueel vuile en imperfecte uiterlijk. Voor dit project ben ik nog steeds op zoek naar modellen, in het bijzonder vrouwelijke. Als je interesse hebt om deel te nemen of gewoon in het algemeen geïnteresseerd bent, dan lees het hele artikel, daar vindt je dan ook enkele voorbeeldfoto’s.

Wat zijn “Dirty Pictures”?

Het doel van “Dirty Pictures” kan op twee manieren worden bereikt.
Ten eerste is er het fotografisch medium. Dit is noodzakelijk voor het project en vormt het karakter van de resultaten zelf. Er worden films met een sterke graan, , afgezette filmen of slecht films gebruikt. Digitale beelden worden veranderd door beeldbewerking. De beelden verkregen een vuile en imperfecte optische indruk – “Dirty Pictures”.

De inhoud is een ander middel. Alle foto’s zullen een weerspiegelen bepaalde erotiek, maar niet op het niveau “benen wijd en foto” gebeuren, maar beduidend gevoeliger. De erotiek moet worden subtieler en de fantasie stimuleren. Dit kan ook gedaan worden zonder de naaktheid, maar niet noodzakelijk. Alles is mogelijk, wat past in het ruwe concept klopt, erotiek overdraagt en kan worden gepubliceerd. Hoe “dirty”, de beelden uiteindelijk worden is alleen afhankelijk van jou. Een ander aspect van de inhoud moet de locatie zijn, deze zal ofwel een “dirty” indruk afgeven of in een absolute contrast staan. De keuze van de locatie overneem ik, voor suggesties of wensen ben ik altijd open.

Je hebt nog nooit voor de camera gestaan?

Dat is geen probleem, je moet jezelf natuurlijk geven en je fantasie een beetje laten spelen. Dan gaat het bijna vanzelf. Natuurlijk gehoord er ook een beetje moed toe, maar als de drempel is overwonnen, is het leuk en dan kloppen ook de resultaten.

Je wilt op de foto’s niet herkenbaar zijn?

Dit is misschien wel begrijpelijk, want sommige mensen zijn een beetje grappig over zulke dingen. Daarom heb ik geen probleem om de beelden te anonimiseren, dus ze zo te maken, dat je niet herkenbaar bent. Hoe dit precies gebeurt, is individueel en hangt af persoon en motief.

Je hebt je eigen ideeën voor foto’s of wensen?

Kom maar op, alles dat past bij het thema kan ook worden geïmplementeerd, dus sta ik open voor je ideeën.

Je wilt iemand meenemen?

Op zich is dit geen probleem. Een andere persoon met jij tezamen voor de camera gaat altijd. Voor een begeleider zijn er een paar eenvoudige regels. De shoot is onze shooting, een begeleider moet zich niet mee de shoot bemoeien. De begeleider is voor je welbevinden erbij, maar niet om op de een of andere manier de shoot te beïnvloeden. Als een begeleider negatieve invloed op de shoot heft moet je beslissen of je kunt doen zonder de begeleiding of we beëindigen de shoot en herhalen het op een ander tijdstip met een andere begeleider.

Waar zal het plats vinden en wat zijn de kosten?

Het kost je niets, dit wordt genoemd TfP, Time for Prints. In duidelijke, je offer een beetje tijd voor mijn project en zal een reeks mooie beelden ontvangen.

Wat gebeurt er met de foto’s?

Het doel van het project is de productie van een fotoboek. Dit zal worden gepubliceerd via de boekhandel. Misschien werd er ook een kalender geproduceerd. Dit zijn slechts doelwitten, de ontwikkeling van de massa en klasse van beelden van het project is doorslaggevend. Als model wordt je betrokken bij de eventuele winst uit het project. Dit alles wordt vastgelegd in een contract.

Meer informatie

Meer informatie over mijn werkwijze vindt je hier: Modelinfos

Interesse?

Misschien heb je interesse om deel te nemen in mijn project, dan kan je je gewoon bij mij melden. Als jezelf niet wilt deelnemen, misschien ken je ja iemand met interesse, dan mag je de link naar mijn site graag doorgeven.

Share Button